Over ons 2018-01-09T14:11:52+00:00

Greenwoodhomes.nl is officieel partner van Attika Style International en heeft daarmee de exclusieve rechten om de gepatenteerde constructies, materialen en kennis toe te mogen passen in de Nederlandse markt. Attika is een bedrijf uit de Balkan en heeft daar reeds haar sporen verdient en wij mogen nu in Nederland dit fantastische concept in de markt zetten.

Door de vele mogelijkheden en de weinige restricties is je droomhuis nu binnen handbereik. Attika bestaat al sinds 1998 en heeft inmiddels haar eigen ontwerpteam bestaande uit architecten en designers.

Greenwoodhomes.nl is een initiatief van Harry Groenland, een nuchtere vakman met verstand van zaken. Harry zijn specialisme is zijn oog voor detail, wanneer je Harry de vrije hand geeft zal je mond openvallen van het eindresultaat. Harry is ondernemer en vakman, een combinatie van kwaliteiten die jou als klant ondersteunen en helpen tijdens het bouwproces maar zeker ook in de aanloop daar naar toe. De no-nonsense mentaliteit van Harry is inmiddels goed doorgevoerd binnen Greenwoodhomes.nl en met die aanpak weten ze snel en vakkundig je wensen om te zetten naar een verbluffend eindresultaat.

Een keer een bakje koffie doen?